Cybercrime is meer dan internetpesten

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt de schade. Civerz biedt u in samenwerking met Hiscox assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meldt u een inbreuk? Dan staat ons gezamenlijke team van ervaren professionals voor u klaar. Zij helpen u databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.
Cyber en Data Risks van Hiscox dekt de financiële gevolgen van inbreuk op uw systemen of data, kosten van forensisch onderzoek, kosten van communicatie met providers, klanten, toezichthouders, justitie, creditmaatschappijen en andere belanghebbenden, kosten voor extra klantenondersteuning, bijvoorbeeld via een call centre, kosten van crisismanagement, reputatieherstel en PR-campagnes.
De gevolgen van gestolen privacygevoelige gegevens zijn verzekerd: Kosten van onderzoek door bijvoorbeeld justitie of creditcardmaatschappijen, claims van individuele personen,boetes opgelegd door toezichthouders, of andere verplichte vergoedingen
Als uw website of e-mail onbedoeld het auteursrecht schendt, laster verspreidt of een virus bevat, dekt de verzekering de hieruit voortvloeiende kosten af.
U bent verzekert tegen schade veroorzaakt door hackers. De schade van hackers die uw website of data gijzelen, is verzekerd. U krijgt bijstand van security-experts en eventueel betaald losgeld wordt vergoed.
Als een DDoS-actie of andere aanval op uw computersystemen leidt tot omzetverlies, bijvoorbeeld door uitval van een webwinkel, is dit verlies gedekt.
Onze Cyber & Data Risks-verzekering is inclusief een gratis juridisch advies. ICTRecht scant hierbij uw bewerkersovereenkomst en past deze waar nodig aan. Nog geen bewerkersovereenkomst? Dan stelt ICTRecht er één voor u op. Meer informatie of direct uw scan aanvragen? Neem dan per e-mail contact met ons op.
Cyber & Data Risks is inclusief een gratis securityscan op cyberrisico’s. We werken hiertoe samen met RedSocks Security. De scan geeft inzicht in de huidige status van uw beveiligingsmaatregelen en helpt u uw cyberveiligheid te vergroten en de kans op schade sterk te verminderen.
Hoe goed bent u voorbereid op een calamiteit? Hebt u de juiste disaster recovery-maatregelen getroffen? KPN Business Continuity is de ervaren organisatie die het voor u test. Als klant van ons kunt u tot 2 maanden na ingangsdatum van uw Cyber & Data Risks-verzekering de Disaster Recovery Maturity Scan laten uitvoeren.